Sinds kort spelen een aantal mensen onder de tag BattlefieldFriends binnen JoinTheForce. Het is een groep gezellige community-minded mensen die via The Reality in contact zijn gekomen met JTF. Zij zien zichzelf als een soort jeugdhuis of café waar gezellig samen gegamed kan worden, hoe meer zielen hoe meer vreugde.

Onderhand zijn ze al gegroeid naar maar liefst 20 personen die allerlei games spelen zoals:

  • Battlefield 5 (in deze game hebben ze elkaar online ontmoet)
  • Borderlands
  • Destiny 2
  • Minecraft
  • Eurotruck Simulator
  • Many more…

De club is erg hecht met elkaar en vind het super leuk om nieuwe mensen te ontmoeten en te verwelkomen in de community. Zo organiseren zij binnen de club BBQ’s, wordt er hulp aangeboden bij het monteren van een nieuw dak bij diegene thuis of het schilderen van de baby kamer.

Zij zijn vooral casual gericht met geen oog op e-sports. Ze kijken wel mee met de E-sports teams van JoinTheForce via twitch of andere kanalen om ze op die manier aan te moedigen en te kunnen volgen.

De naam BattlefieldFriends komt van een geleide “Best friends forever”. Onderandere omdat ze elkaar in eerste instantie via Battlefield hebben ontmoet. Zo hebben ze in Battlefield ook een JoinTheForce platoon aangemaakt waaronder iedereen met “de blauw vuist” – het JoinTheForce logo – speelt. Zo weten andere spelers dat JoinTheForce actief is in de game en kan op die manier ook meespelen.

Binnenkort komt de nieuwe Call of Duty game uit waarbij zij ook waarschijnlijk een rol gaan spelen.

Inspireert jou dit verhaal om lid te worden of een keer een avond mee te spelen, hop eens langs op Teamspeak of Discord of stuur een mail naar recruitment@joinedforces.eu

Share:
HORNEYDOLPHIN

HORNEYDOLPHIN

Gamen, gamen, gamen

See all author posts